Hívj! Munkanapokon 9-15h között: +36-30-554-8967
kerekikriszta@manogyongy.hu 

Pin It

Ma Posta Beáta munkáit mutatom be, aki kézzel készít nagyon különleges meghívókat és kiegészítőket.

Mesélj arról, mivel foglalkozol!

Esküvői meghívókat és kiegészítőket készítek házasulandó pároknak.

 

Honnan jött, hogy ez legyen a hivatásod, tanultad?

Igen, művészeti szakos voltam a gimnáziumban, majd alkalmazott grafikusi szakmát szereztem, ahol megtanították a szakma csínját bínját. Mondhatjuk, hogy lassan 1 évtizede foglalkozok már ezzel. A grafikán belül az esküvői meghívók felé pedig úgy jutottam el, hogy a barátnőim sorra házasodtak és engem kértek fel, hogy készítsem el a meghívójukat. Így rájöttem, hogy szeretem ezt csinálni és igény is van rá, így vállalkozásba kezdtem el készíteni a meghívókat és egyéb esküvői kiegészítőket.

 

Kiknek ajánlod a termékeidet? Miben tudsz segíteni az esküvőre készülőknek?

Olyan pároknak ajánlom a termékeim, akik vágynak az egyediségre, nem elégszenek meg az előre nyomott sablon meghívókkal és fontos nekik, hogy jó minőségű legyen. Az a legfontosabb nekem, hogy a jegyespár elégedetten vegye kézbe a termékeim, boldogan és büszkén tudják átadni a szeretteiknek a meghívókat.

 

Melyik a legnépszerűbb terméked, és mit gondolsz, miért?

A csipkés esküvői meghívóknak nagy divatjuk van most. Szerintem azért ez a legnépszerűbb, mert nagyon elegáns, esztétikus és „nagyon esküvős”.

 

Mire vagy a legbüszkébb?

Az egész vállalkozásomra büszke vagyok, arra hogy szinte a nulláról indulva szépen lassan építgetem és örülök neki, hogy fejlődik. Hálás vagyok, hogy egyre többen az én munkámat választják a Nagy Napuk szebbé tételéhez.

 

Milyen terveid vannak a közeljövőre nézve?

Sok új meghívó ötletem van, amelyet meg szeretnék valósítani.

 

Beát és munkáit az alábbi elérhetőségeket találod meg:

Weboldal: http://postabeata.hu/

facebook oldal: Postabea Esküvő Design

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pin It
Go to top